15% popust na celotni nakup v Malinci

Malinca je blagovna znamka z ekološko prehrano, prehranskimi dopolnili in naravno kozmetiko, hkrati pa tudi portal z recepti in nasveti za zdravo življenje. Zaupa jim že več kot 200.000 zadovoljnih kupcev, kar sedem let zapored pa so za svoje kategorije prejeli tudi Shoper's Mind naziv Spletnega trgovca leta. 

Pri njih lahko na enem mestu najdete vse, kar je pomembno za zdrav življenjski slog in za tiste trenutke, ko se želite razvajati ali pa okrepiti svoje zdravje na kakovosten in čim bolj naraven način. 

V Malinci skrbijo za to, da so njihovi izdelki najvišje kakovosti, brez nepotrebnih sladkorjev, dodatkov, arom in barvil, da niso testirani na živalih in da je večina iz ekološke pridelave.  
 
Če boste potrebovali dodaten nasvet pri nakupu izdelkov ali pa kakšen odličen recept, vam bo ekipa Malince z veseljem pomagala. 
 

 • Višina popusta: 15 % na celoten nakup, tudi na že znižane izdelke.
 • Veljavnost ugodnosti: do 30. 6. 2022
 • Popust člani izkazujejo s KODO, ki jo prejmejo na kuponu ugodnosti (koda ne velja za darilne in vrednostne bone).

Za več informacij o koriščenju ponudbe kliknite zavihek »O ponudniku« in izpolnite spodnji kupon.

Malinca d.o.o.
Ulica svežih idej 2C, 3320 Velenje

Telefon: 051 244 557
E-pošta: info@malinca.si
www.malinca.si

Nazaj na ponudbe

Za koriščenje morate biti naš član.

Postanite član

Sorodne ponudbe

 1. Cenejše smučarske vozovnice za smuko na Kaninu

  Smučanje na najvišjem smučišču v Sloveniji je pravi užitek za vse ljubitelje smučanja. Izkoristite 10% popust za nakup smučarskih vozovnic.

  Poglejte ponudbo
 2. Poceni menjava in hramba gum

  Iščete ugodnega ponudnika za menjavo in hrambo gum? Preverite seznam vulkanizerjev po Sloveniji, ki ponujajo menjavo že za 26,90 EUR.

  Poglejte ponudbo
 3. 15% popust v otroški trgovini Hajdi.si

  Naj bo materinstvo zdravo in enostavno! Za vse mamice in malčke je na voljo pestra ponudba izdelkov, ko si zaželijo kaj posebnega.

   

  Poglejte ponudbo