15% popust za opremo vašega doma z italijanskim pridihom

Opremljate ali prenavljate svoj dom? Preverite pestro ponudbo kvalitetnih izdelkov z inovativnimi vzorci in ekskluzivnimi modeli za vaš dom, ki vas ne bodo pustili ravnodušnih. Vaše bivanje doma pa bo še prijetnejše.

Coincasa ustvarja in izdeluje izdelke za dom že od leta 1962. Navdih iščejo po vsem svetu, nato pa jih reinterpretirajo z italijanskim okusom. Vrhunski materiali, pozornost do detajlov in izvirne zlitine se združijo skupaj in ustvarijo sodobno eleganco, ki vam omogoča, da svoj dom opremite v svojem posebnem slogu.

Pod svoje okrilje zbirajo blagovne znamke, ki predstavljajo zgodovino in nadarjenost, ter najboljše izdelke Made in Italy v tkaninah, dišavah, pohištvu…, ki zagotavljajo visoko kakovost.

V spletni trgovini poleg Coincase najdete tudi druge blagovne znamke, kot so Villeroy&Boch, Iittala, Nespresso, Kitchenaid, Braun, WMF, Fissler, UGG in še mnogo drugih.

Vabljeni v spletno trgovino Coincasa.si >

Preverite tudi ugodnost: Pribor Villeroy & Boch sedaj kar z 40% popustom >

 • Višina popusta: 15 % na izdelke iz redne ponudbe v spletni trgovini. Popust se ne sešteva z ostalimi popusti. Brezplačna dostava za naročilo nad 50 EUR.
 • Veljavnost ugodnosti: do 31. 8. 2020.
 • Članstvo v klubu člani izkazujejo s kuponom ugodnosti.

Za več informacij o koriščenju ponudbe kliknite zavihek »O ponudniku« in izpolnite spodnji kupon.

CIONCASA TRGOVINA
Tomšičeva 2 (4. nadstropje blagovnica Nama), 1000 Ljubljana

Telefon: 059 016 387
E-pošta: info@coincasa.si                  
www.coincasa.si
Nazaj na ponudbe

Za koriščenje morate biti naš član.

Postanite član

Sorodne ponudbe

 1. 15% popust na celotni nakup v Malinci

  Preverite ponudbo izdelkov z ekološko prehrano v spletni trgovini, kjer sedaj prejmete 15% popust tudi na že znižane izdelke.

  Poglejte ponudbo
 2. Na oddih na Golte

  Gorski resort Golte vam ponuja aktivne počitnice v čudoviti planinski idili. Možnost plačila s turističnimi boni. Preverite klubsko ponudbo!

  Poglejte ponudbo
 3. Na zelene počitnice v Kranjsko Goro

  Kraj, ki ga obkrožajo Julijske Alpe na eni strani in Karavanke na drugi, je prava odločitev, da si odpočijete in izkoristite turistične bone. Preverite ponudbo!

  Poglejte ponudbo