20% popust za oddih v Bohinju

Ste že obiskali Bohinj, ki je pravi biser Gorenjske? Če ne, je zdaj pravi čas, saj okolje ponuja res veliko možnosti aktivnega preživljanja prostega časa. Lahko boste planinarili, se kopali, kolesarili ali se s čolni in supi vozili po jezeru.

Bivate lahko v modernem hotelu Hotelu Jezero****, ki se nahaja v Triglavskem narodnem parku na osrednji lokaciji tik ob Bohinjskem jezeru. Sobe in apartmaji so opremljene s kabelsko TV, hladilnikom, sefom, sušilcem za lase in balkonom s sedežno garnituro. Hotel ima dvigalo in brezžični internet, gostom pa so na voljo hotelska restavracija Vrtovin s pokrito in letno teraso, a'la carte restavracija Zlatovčica s pokrito teraso, seminarski dvorani Vrtovin in Jezero, kavarna, notranji bazen z vrtom, fitnes, savne, masaže in parkirišče. Hotel ima na voljo tudi prostor za hrambo koles …

Preverite proste termine in rezervirajte na info@hotel-jezero.si. Ob rezervaciji sporočite, da ste člani kluba. Kupon ugodnosti pokažete na recepciji ob prijavi.

Preverite reden cenik >                  
          

 • Višina popusta: 20 % popust, ki velja za storitev nočitve z zajtrkom ali polpenziona, vključena je uporaba fitnesa in bazena, po ceniku se plača savna, masaža in a la carte ponudba. Popust se izključuje z ostalimi popusti in akcijskimi cenami. Kot gostje hotela ste upravičeni tudi do 20 % popusta pri najemu koles pri ponudniku Alpinsport, ki se nahaja poleg hotela.
 • Veljavnost ugodnosti: od 1. 9. 2020. do 31. 10. 2020
 • Članstvo v klubu člani izkazujejo s kuponom ugodnosti.

Za več informacij o koriščenju ponudbe kliknite zavihek »O ponudniku« in izpolnite spodnji kupon.

Alpinum hoteli, d. o. o.
Ribčev Laz 51, 4265 Bohinjsko jezero

Telefon: 04 5729 100
E-pošta: info@hotel-jezero.si
www.hotel-jezero.si

 

 

Nazaj na ponudbe

Za koriščenje morate biti naš član.

Postanite član

Sorodne ponudbe

 1. Obiščite park Arboretum Volčji Potok

  Čudoviti Arboretum ponuja sprehode za sprostitev in oddih od vsakodnevnih skrbi. Izkoristite 20% popust na vstopnino.

  Poglejte ponudbo
 2. Več kot 25% popust za najem koles za vso družino

  Odlična ponudba za kolesarske izlete, kjer lahko najamete in preizkusite različne vrste koles – cestna, gorska in  električna kolesa!

  Poglejte ponudbo
 3. Doživljajski park Expano – ideja za poletni izlet!

  Obiščite interaktivni doživljajski park Expano, ki vas na inovativen način popelje na raziskovanje po Pomurju. Izkoristite 15 % popust za vso družino!

  Poglejte ponudbo