20% popust za poletne počitnice v Bohinju

Ste že preživeli z družino poletne počitnice v Bohinju? Če ne, je zdaj pravi čas, saj okolje ponuja res veliko možnosti. Lahko boste planinarili, se kopali, kolesarili ali se s čolni in supi vozili po jezeru.

Bivate lahko v modernem hotelu Hotel Jezero****, ki se nahaja v Triglavskem narodnem parku na osrednji lokaciji tik ob Bohinjskem jezeru. Lahko bivate v sobah ali apartmajih, ki so opremljene s kabelsko TV, hladilnikom, sefom, sušilcem za lase in balkonom s sedežno garnituro. Hotel ima dvigalo in brezžični internet, gostom pa so na voljo hotelska restavracija Vrtovin s pokrito in letno teraso, a'la carte restavracija Zlatovčica s pokrito teraso, seminarski dvorani Vrtovin in Jezero, kavarna, notranji bazen z vrtom, fitnes, savne, masaže in parkirišče. Hotel ima na voljo tudi prostor za hrambo koles, supov …

Preverite proste termine in rezervirajte na info@hotel-jezero.si. Ob rezervaciji sporočite, da ste člani kluba. Kupon ugodnosti pokažete na recepciji ob prijavi.

Preverite redni cenik >                   

 • Višina popusta: 20% popust, ki velja za storitev nočitve z zajtrkom ali polpenziona, vključena je uporaba fitnesa in bazena, po ceniku se plača savna, masaža in a la carte ponudba. Popust se izključuje z ostalimi popusti in akcijskimi cenami. Kot gostje hotela ste upravičeni tudi do 20 % popusta pri najemu koles pri ponudniku Alpinsport, ki se nahaja poleg hotela.
 • Veljavnost ugodnosti: od 1. 6. 2020. do 31. 8. 2020
 • Članstvo v klubu člani izkazujejo s kuponom ugodnosti.

Za več informacij o koriščenju ponudbe kliknite zavihek »O ponudniku« in izpolnite spodnji kupon.

Alpinum hoteli, d. o. o.
Ribčev Laz 51, 4265 Bohinjsko jezero

Telefon: 04 5729 100
E-pošta: info@hotel-jezero.si            

www.hotel-jezero.si

 

 

Nazaj na ponudbe

Za koriščenje morate biti naš član.

Postanite član

Sorodne ponudbe

 1. WOOP! poletne počitnice - ugodneje za 37,50 EUR

  Na WOOP! poletnih počitnicah bo pokalo od energije, ki jo bodo skupaj z otroci soustvarjali trenerji in animatorji. Vsak otrok člana kluba prejme 3 gratis vstopnice za WOOP! Trampolin park.

  Poglejte ponudbo
 2. Doživljajski park Expano – ideja za poletni izlet!

  Obiščite interaktivni doživljajski park Expano, ki vas na inovativen način popelje na raziskovanje po Pomurju. Izkoristite 15 % popust za vso družino!

  Poglejte ponudbo
 3. Večjezična počitniška otroška knjiga o varovanju morja

  Odlična knjiga z družabno igro zdaj za člane kluba z dodatnim 20% popustom!

   

  Poglejte ponudbo